Even voorstellen: Tijs Rutgers ons nieuw bestuurslid communicatie

Mijn naam is Tijs Rutgers. Op dit moment ben ik werkzaam als jeugdarts in het Voortgezet Onderwijs team bij de GGD Amsterdam. In maart 2019 ben ik begonnen aan de opleiding arts maatschappij en Gezondheid 1ste fase, profiel jeugdgezondheidszorg. Hiervoor ben ik drie jaar werkzaam geweest als arts  kindergeneeskunde. Omdat de preventieve en sociaal geneeskundige kant van het vak mij het meest aanspraken heb ik de overstap gemaakt naar de jeugdgezondheidszorg. Als arts M&G in opleiding kan ik mijn passie en enthousiasme voor gezond leven en sporten perfect kwijt. De preventieve zorg  en publieke (jeugd)gezondheidszorg hebben een grote toekomst en zullen alleen maar  belangrijker worden. Vanuit mijn passie draag ik daar vanzelfsprekend graag aan bij. Door middel van mijn plek in het Losgio hoop ik een goede basis te kunnen leggen voor de verdere ontwikkeling van de sociale geneeskunde in Nederland. Daarnaast hoop ik jonge artsen te motiveren en enthousiasmeren voor deze richting van de geneeskunde.

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *