Even voorstellen: Eva Kleine ons nieuw bestuurslid

Hallo, ik ben Eva Kleine en ik ben gefascineerd door wetenschap.

Nu mag ik sinds 2020 ook de portefeuille hiervan bekleden bij LOSGIO.

Ik ben 30 jaar, geboren en getogen Amsterdammer. Ik speel sinds mijn 13e voetbal bij sv de Meer, bij de leukste en gezelligste club van Amsterdam. Ik houd van gezelligheid, dansen, muziek, nieuwe dingen leren en nieuwe mensen ontmoeten. Hiernaast houd ik ook van rust en alleen zijn. Ik ben werkzaam als arts bij ArboNed. Ik volg sinds 2019 de opleiding tot bedrijfsarts bij NSPOH. In 2019 heb ik het handboek: ‘Hoe en wat voor bedrijfsartsen geschreven’ voor Human Total Care. Ik heb de actie zorgvoorzorgpersoneel opgezet tijdens de Corona crisis. Ik heb mijn eigen bedrijf evazorgt gestart om op een nieuwe manier te denken in de zorg.

Ik heb er zin in!

 

0 antwoorden

Laat een reactie achter

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *